Butlletí de notes dels Raiders: Josh Jacobs porta l'ofensiva al grau A

El corredor dels Raiders, Josh Jacobs (28), recorre més iardes al marge mentre els Houston Texans... El corredor dels Raiders, Josh Jacobs (28), recorre més iardes al marge, mentre el defensa dels Houston Texans Christian Kirksey (58) i el safety Jonathan Owens (36) s'apropen durant la segona meitat del seu partit de la NFL a l'Allegiant Stadium el diumenge 23 d'octubre. , 2022, a Las Vegas. (L.E. Baskow/Las Vegas Review-Journal) @Left_Eye_Images  La seguretat dels Raiders Duron Harmon (30) apunta a la multitud després d'anotar un touchdown després d'una intercepció del quarterback dels Houston Texans Davis Mills (10), no a la foto, durant la segona meitat d'un partit de la NFL a l'Allegiant Stadium el diumenge 23 d'octubre de 2022. , a Las Vegas. (Heidi Fang/Las Vegas Review-Journal) @HeidiFang

Com van actuar els Raiders en a Victòria per 38-20 sobre els Houston Texans diumenge al Allegiant Stadium:

Delicte: A-

Per al tercer joc consecutiu, els Raiders es van recolzar en Josh Jacobs i en el seu joc de carrera, i el tailback del quart any va respondre amb 20 acarreos per 143 iardes i tres touchdowns. Derek Carr va ser eficient darrere del centre, completant 21 de 27 passades per a 241 iardes i un gol de 26 iardes a Mack Hollins que els Raiders havien de tenir abans del descans.

Una línia d'atac millorant va donar només un sac, i els Raiders no van cometre cap pèrdua per tercer joc consecutiu.

Defensa: B-

Houston no va fer puntes fins al quart quart, i el seu quarterback, Davis Mills, va llançar per 302 iardes i dues puntuacions, assegurant que els texans lideressin a principis del quart quart. Però després de prendre el lideratge amb una de les curses de touchdowns de Jacobs, els Raiders van forçar un atemptat de tres i fora que va portar a una altra carrera de TD.

A més, el safety Duron Harmon va retornar una intercepció de 73 iardes per un touchdown a la possessió defensiva posterior per segellar l'acord.

Equips especials: B-

Daniel Carlson va fer un gol de camp de 50 iardes per ampliar la seva ratxa de gols de camp consecutius fets a 39. AJ Cole va ser cridat a despejar dues vegades, amb una mitjana de 46,5 iardes per intent.

Però l'entrenador dels Raiders, Josh McDaniels, va dir la setmana passada que volia més producció en el partit de tornada, i DJ Turner va reprimir un punt i dues penalitzacions d'equips especials van afectar negativament la posició del camp.

Coaching: B+

Creieu-ho o no, els Raiders eren perfectes a la zona vermella: van anotar touchdowns les tres vegades que van penetrar a la línia de 20 iardes de Houston. La defensa dels Raiders, últim classificat en eficiència a la zona vermella durant sis setmanes, es va endurir a la zona vermella, mantenint els texans a un gol de camp i forçant una pèrdua de personal al final del partit.

Dues jugades de trucs presentades per McDaniels van ajudar a la infermera a anotar unitats a la segona meitat. Però no més que el seu compromís amb Jacobs, que va portar 10 vegades a la segona meitat per 98 iardes i els seus tres punts mentre obria oportunitats per a passades de joc.

Contacta amb Sam Gordon a sgordon@reviewjournal.com. Seguiu @BySamGordon a Twitter.